image003.jpg

 

(c) laurentii.be

 

Genealogie Laurentii

Numquam solus incedes

Inhoud

Blog

Documenten

Foto's

Gezinnen

Stamboom

Startpagina

Thematisch

Verhalen

Verwante families

 

image010.jpg

 

Documentatie

Hebt u aanvullingen?

Dan kan u bijgaand Word document gebruiken en als bijlage verzenden aan patrik @laurentii.be.

image005.jpg

 

 

Andere informatie

Forms & Document Management

An introduction to forms management (in Dutch)

See also introduction in English - en français - in Deutsch

Andere publicaties

Digitaal Archief

Dit archief is enkel toegankelijk via een persoonlijke ID en paswoord en enkel voor verwanten of personen die meewerken aan het project. Voor informatie, contacteer de webmaster patrik @laurentii.be.

 

 

 

 

 

 

 

Links

Modelbouw Laurentii

Sportpaarden Laurentii

 

 

 

GDRP / AVG / Privacy

 

Deelnemers aan het familieproject hebben recht op inzage en recht op correctie of verwijdering van persoonsgegeven die werden verstrekt. In het kader van de Europese GDRP 2016/679 [Algemene verordening gegevensbescherming], worden enkel gegevens bewaard en/of gepubliceerd van levende personen met relevantie tot het genealogisch project ['minimale gegevensverwerking' uit oogpunt van genealogisch onderzoek] en met toestemming van de betrokken personen of de ouder of wettelijke vertegenwoordiger [ingeval van minderjarigheid], meestal de verstrekkers van deze gegevens.

Deelnemers aan dit familieproject houden alle rechten op inzage, op aanpassing en op wissing van gegevens en foto's [portretrecht]. Er is geen gegevensoverdraagbaarheid buiten de context van dit familieproject en dit (vrijwilligers-)initiatief heeft geen commerciële doeleinden. Voor aanvullingen of aanpassingen van gegevens: contacteer: patrik@ laurentii.be.